ARBETSLIVETS DAG | FÖREDRAG 2015 | PRAKTISKT | ANMÄLAN

Global arbetsplatskultur | Förutsättningar för prestation | Ledarskap för inkludering
Onödigt ledarskap? | Högpresterande > stigma | Tillit som styrning


Jag är man, svensk, blond, vältalig och ser okej ut. Så ofarlig någon kan bli i vårt svenska fördomsfria samhälle. Jag släpps in överallt! Tills jag berättar hur det är. Diagnosticerad ADHD och Bipolär sjukdom.

Hur känns det att bli juridiskt diskriminerad med 220 högskolepoäng? Hur fungerade min arbetsplats när jag levererade som bäst och när kunde jag inte leverera alls? Hur tänker Du som ledare kring rekrytering av personer som är öppna med sitt funktionssätt och ett hål i sitt CV? Hur har jag gått vidare och vilket stöd har jag fått? Och vad är den verkliga anledningen till att jag startade Resursfabriken? Jag har vandrat den långa vägen från yttre framgång till internt kaos och vidare framåt. Jag var där, men nu är vi här!

 

Anders Gustafsson. Högpresterande > stigmaAnders Gustafsson är Attitydambassadör för (H)järnkoll och berättar om sin resa från årskort på SAS, till botten och vidare. Han har en bakgrund inom systemvetenskap, ekonomi, investeringar, projektledning och utbildning.

Läs mer om Anders här