Utvärdering på vårt sätt!

Ibland kan utvärderingsblanketter vara så tråkiga att fylla i. Samtidigt är det så oerhört värdefullt att få höra hur deltagare har upplevt evenemanget, så att nästa tillfälle kan bli lika bra eller bättre.

Vi valde att göra utvärderingen på vårt eget vis. Vid efterminglet satte vi upp fem stora lappar med en kort rubrik vardera. Deltagarna fick mingla runt med penna och postit-lappar och fästa upp sina tankar om dagen. Vi fick en hel del tankar – väl värda att ta fasta på allihopa.

För dig som inte hade möjlighet att stanna kvar och tycka till så vill vi öppna motsvarande möjlighet här. Låt dig inspireras av andras tankar och fäst upp din egen lapp genom att skriva din text i formulärfältet här på sidan. Sedan kommer jag att lägga till era kommentarer i text under respektive bild.

Klicka på bilderna så öppnas de i större format.

Utvärdering av Arbetslivets Dag 2013 - Det här tar jag med mig hem!

Utvärdering av Arbetslivets Dag 2013 - Praktiskt/Lokaler/Mat Utvärdering av Arbetslivets Dag 2013 - Inspel
Utvärdering Arbetslivets Dag 2013 - Workshop Utvärdering Arbetslivets Dag 2013 - Tema nästa år?

Tack!

Med detta vill jag rikta ett stort tack till dig som kom och deltog i denna vår första upplaga av Arbetslivets Dag. Och ett riktigt stort tack till dig som bidrar med dina tankar till ett ännu bättre Arbetslivets Dag 2014.

Vi ser fram emot att mötas igen då!

Hälsningar
Maria Kullberg, ordförande Nätverk Arbetslivet